Onze school

De Krullevaar is de openbare basisschool in de Nieuwegeinse wijk Doorslag. Ieder kind is bij ons welkom. Het maakt niet uit waar het vandaan komt of wat het gelooft.

De veilige en gezellige sfeer en doelgerichte aanpak in onze school stimuleert kinderen om te leren. In ons leerklimaat staat verwondering voorop. Van daaruit motiveren wij onze leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij streven wij voortdurend naar optimale een balans tussen kennis en welbevinden, zodat elk kind zich kan en mag ontwikkelen in een uitdagende en vreedzame omgeving.

Op de Krullevaar ontdekken kinderen wie ze zijn; we helpen ze met bewustwording van hun talenten, kwaliteiten en valkuilen. We bouwen aan een stevige basis (kennis, vaardigheden, zelfvertrouwen) waarmee het kind zich kan ontwikkelen tot een evenwichtig en gelukkig mens, nu en in de toekomstige maatschappij.

De Krullevaar staat voor gastvrijheid, optimale ontwikkeling, veiligheid, samenwerken, (leer)plezier en respect.