Ouderraad

De Krullevaar beschikt over een enthousiaste Ouderraad. Dit is een groep ouders, die in nauwe samenwerking met het docententeam, verschillende activiteiten organiseert, c.q. coördineert.  Denk daarbij aan Sinterklaas, Kerstmis, de Boekenweek. Ook bij het in orde houden van de schoolbibliotheek en de maandelijkse luizencontrole speelt de Ouderraad een belangrijke rol.

Ouderhulp is onmisbaar, ook voor de Krullevaar. Alleen met uw hulp kunnen we leuke activiteiten voor de kinderen organiseren. De kinderen vinden het fijn als hun ouders helpen op school, en u bent ook nog eens op een leuke manier betrokken!

De Ouderraad van schooljaar 2020-2021 bestaat uit de volgende leden:

Oudergeleding
Yulita Amatsaleh
Greet Deurloo
Shirley Lakerveld
Mignon den Boer
Kirsten van Houwelingen

Teamgeleding
Maaike van der Zee

Interesse om ook deel uit te maken van de Ouderraad? Neem dan contact op met Madelon Torenstra, directeur van De Krullevaar.

Klik hier voor het huishoudelijk reglement van de ouderraad.

Ouders gezocht:  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU !  

De Krullevaar heeft een Ouderraad met enthousiaste ouders, die in nauwe samenwerking met het schoolteam, verschillende activiteiten organiseert en coördineert. Denk hierbij aan Sinterklaas, Kerstmis, de Kinderboekenweek, Voorleesontbijt, Lentefeest, Fietsverkeersexamen, Eindafsluiting Groep 8, Luizencontroles en ga zo maar door. Verder hebben we nog een signalerende en adviserende rol naar de MR of school. 

Om al deze activiteiten te kunnen blijven organiseren hebben we jouw hulp nodig. Zonder ouderhulp is het niet mogelijkheid deze leuke activiteiten tot stand te brengen. De kinderen vinden het stoer dat hun ouders helpen op school, en jij bent ook nog eens op een leuke manier betrokken bij jouw kind/kinderen! 

Om alle ouders goed te vertegenwoordigen zoeken we minimaal 5 ouders (vaders en moeders) die ons team willen versterken. Groep 5 en 7 zijn momenteel nog niet vertegenwoordigd! Verder zijn natuurlijk heel veel helpende handjes welkom. Dus zeg het voort!   

Wil je ook weten of jouw ouderbijdrage goed wordt besteed, of wil je gewoon zorgen dat je kind enthousiast thuiskomt na een leuke activiteit? Draai een dagje met ons mee, kom naar een van onze openbare vergaderingen, mail voor meer informatie: ouderraad@krullevaarnieuwegein.nl Of spreek een van ons aan op het schoolplein.